Tällaisen kakun tein sitten kotiin. Leivoin kääretorttulevyn josta leikkasin kaksi kakun muotoista palaa ja lopun levyn käytin leivoksiin. Täytteeksi tein mansikka-jogurttitäytteen.

Mansikka-jogurttitäyte (Karamelli Cakes)

2,5 dl Flora vispiä

2 tl vaniljasokeria

4 dl Valion metsämansikkajogurttia

200 g maitorahkaa

0,5 dl sokeria

~ 4 dl mansikoita

5 liivatelehteä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri. Soseuta mansikat ja sekoita ne jogurtin, sokerin ja maitorahkan joukkoon. Lisää seokseen myös vatkattu vaniljavaahto. Sulata liivatteet kuumassa vedessä ja lisää ne ohuena nauhana seokseen.

Täyte oli hyvän raikasta ja silti tarpeeksi makeaa.. Ja päällä kaikki on marsipaania ja reunoilla Flora vispi + rahka. Kukat on ilman muottia tehty  (pitäis kai joskus päästä käymään jonkin sortin leivontakaupassa, et sais edes pari kukkamuottia ja muuta perusleivontajuttua..) Värit on samat kuin päivänvälossa kuvatun iskän kakun, mutta iltavalaistuksessa kuvat menee aina tällasen näköseks..