Pullahiireltä löysin täytekeksien reseptin ja tietysti innokkaana heti kokeilin.. Keksitaikinan maku oikeen hyvä. Tuo mansikkatomusokeritäyte vähä tökki; taidan olla vaan kyllästyny sen makuun.. No mutta ens kerralla sama pohja, uudet täytteet! ;D

..ja pitihän niitä vähä koittaa paketoida; onhan Dominotkin paketissa..!

EDIT 30.7.-11 Juu mä nyt laitan vielä tuon reseptinki tänne:

 Vanilja- ja mansikkatäytekeksit

(noin 25 kpl)

70g suolatonta voita
1 1/4 cups (216g) jauhoja
3/4 cup (70g)kaakaojauhetta
1/2 tl leivinjauhetta
1/4 tl soodaa
1/4 tl suolaa
1/3 cup (70g)taloussokeria
1/3 cup (80g)ruokosokeria (dark brown sugar)
1 muna
2 tl vaniljasokeria

2tl kylmää vettä

Vaniljatäyte (koko keksimäärälle):
113g (1/2 cup) suolatonta (huoneenlämpöistä)
1 1/2 cups tomusokeria
1/4 cup taloussokeria
hypysellinen suolaa
1 tl vaniljasokeria

Mansikanmakuinen täyte (puolikas annos):

50g voita

1dl mansikkatomusokeria

1/2dl tomusokeria

1 tl vaniljasokeria

1 tl kiehuvaa vettä

(1cup=2,4dl)

1. Sulata voi pienessä kattilassa (tai mikrossa) ja nosta sivuun jäähtymään.

2. Sekoita kuivataineet keskenään.

3. Lisää sokerit jäähtyneen voin sekaan ja vatkaa, kunnes massa on tasaista. Lisää joukkoon kanamuna ja vatkaa kunnes tasaista ja "kermaista".

4. Sekoita kuivataineet ja voi-sokeriseos keskenään. Seos on aika kuivaa, joten käytä kättäsi apuna. Tarvittaessa lisää vettä joukkoon. Kun massasta muodostuu pallo, niin kääri se kelmuun ja nosta jääkaappiin noin 30 minuutin ajaksi.

5. Lämmitä uuni 170°C. Laita leivinpaperit kahdelle uunipellille. Kauli taikina ja ota siitä pienellä pyöreällä muotilla tai sopivan kokoisella lasilla keksejä. Nosta keksit leivinpaperin päälle. Jos haluat kuvioida keksejä, niin voit tehdä sen ennen paitoa painamalla kuvion muotilla pintaan.

6. Paista uunissa 8 minuutin ajan. Anna jäähtyä paiston jälkeen. Voin nostaa keksit jäähtymään ritilän päälle.Anna jäähtyä kokonaan ennen täyttämistä.

7. Valmista täyte. Vatkaa voi ja lisää sokerit, suola ja vaniljasokeri vähitellen joukkoon. Jatka vatkaamista, kunnes täyte on tasaista.

8. Laita täyte pursotinpussiin ja pursota täytettä noin 1 tl keskelle keksiä (puolet keksien määrästä). Nosta lopuksi täytteen päälle toinen keksi. Paina keksi kevyesti täytteen päälle, kunnes täyte on leinnyt keksin reunoille asti. Säilytä keksit ilmatiiviissä purkissa noin viikon ajan.